За Нас

Здравей, приятелю,

Позволи ми да ти разкажа за това как стартирахме компанията "BBQ Masters" с моят бизнес партньор.

Ние сме ентусиасти-чревоугодници, истински фенове на добре изпечената мръвка, пенливата бира и приятната компания. И обичаме да правим барбекю, разбира се. Като всички нормални хора обаче, мразим това, че след всяка употреба трябва да се прекарват часове в досадното почистване на скарата.

Знаех, че има алтернатива и за това преди няколко месеца реших да сложа край!

Моят добър приятел шеф Добрев ми довери, че на американският пазар все повече се налагат незалепващите (тефлонови) подложки за скара. Оказа се, че тънките черни листове са променили цялата барбекю индустрия зад океана и в момента са тотален хит там, както сред професионалните готвачи, така и при обикновените любители на скарата. Трябва да знаеш, приятелю, че барбекюто е неизменна част от американската култура. Въобще цял ритуал, нещо като варенето на ракия в България. Знаех, че нещо, което действа в "страната на неограничените възможности" със сигурност ще проработи и тук и не е поредната модна глупост. Снабдих се с комплект тефлонови подложки и съвсем скоро разбрах, че не съм сгрешил. От този момент нататък, грилът ми винаги светеше като нов, въпреки че се ползваше всеки ден. Изхвърлих старите телени четки и от тогава незалепващите подложки са мой незаменим барбекю аксесоар.

Не само това, но с моя партньор открихме, че на грил могат да се приготвят много нови и страхотни рецепти. И то с храна, за която до тогава смятахме за неподходяща за скара, като яйца, зеленчуци и дори палачинки и пица. Единственото, което беше нужно е само малко въобръжение, с което да импровизираме в света на кулинарията.

Ето защо, решихме да създадем подложките "BBQ Masters" и да ги представим на българския пазар. Искахме да създадем продукт с високо качество, което да отговаря на всички изсквания за безопасност и да ни отличава от всички други на пазара.  Нашето желание е по този начин да улесним живота на възможно най-много хора, ценители на скарата. Ако и ти си един от тях, моля те да ни се довериш. Гарантирам, че няма да съжаляваш!

Bon Apрetit!

От създателите!