Често Задавани Въпроси

 • ОТ КАКВО СА НАПРАВЕНИ?

  Незалепващите подложки за скара и барбекю "BBQ Masters" са произведени от листове фибростъкло покрити с висококачествен политетрафлуоретилен (ПТФЕ), познат още като тефлон. Трябва до отбележим обаче, че Teflon e запазена марка на американската компания DuPont и само тази компания може да продава продукти под това име. Поради тази причина винаги подхождайте внимателно към продукти използващи неправилно марката Teflon. В тези случаи най-вероятно става въпрос за маркетингов трик, а е много вероятно продукта продаван по този начин да е със занижено качество. 

   

 • ЗА ВСИЧКИ ВИДОВЕ СКАРИ ЛИ СА ПОДХОДЯЩИ?

  Да! Подложките "BBQ Masters" са подходящи за всички видове скари. В това число, електрически, газови и скари на дървени въглища. Важно е да се отбележи, че подложките "BBQ Masters" не трябва да се подлагат на директен огън и не трябва да има пламъци в барбекюто, тъй като това би могло да ги увреди. Качествените подложки би трябвало да издържат на температури около и над 500 градуса по Fahrenheit, или 260 градуса по Целзий, без това да променя качеството на приготвяната храна. "BBQ Masters" са единствените подложки на българския пазар, които отговарят на този стандарт.

 • ЗА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА ЛИ СА?

  Да, подложките "BBQ Masters" са за многократна употреба. След като свършите с приготвянето на храната си, просто  забърсвате подложката или я измивате и я прибирате до следващата употреба. Подложките могат да се измиват и в съдомиялна машина.

 • КАКВИ СА РАЗМЕРИТЕ?

  Размерите на подложките "BBQ Masters" са 33х40 см. По този начин с 2 или 3 подложки можете да покриете изцяло повечето стандартни домашни барбекюта. За големи професионални скари разбира се ще са ви необходими повече бройки. Дебелината на подложката е 0,20 мм. За качеството на една подложка говори и нейната дебелина. Качествените подложки са с дебелини между 0,20-0,30 мм.

 • ПОДХОДЯЩИ ЛИ СА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА РАБОТА?

  Да, "BBQ Masters" могат да се използват и от професионални готвачи, майстори на барбекю. Високото им качество ги прави надеждни и при по- тежки натоварвания в ресторанти,механи, кафенета или BBQ клубове.

 • САМО ЗА СКАРА ЛИ МОГАТ ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ?

  Не! Мислете за подложките "BBQ Masters" като за скъп незалепващ тефлонов тиган. Само че тиган, който можете да навиете на руло. "BBQ Masters" могат да се ползват като основа в обикновени тави, тигани и всякаква кухненска посуда използвана в ежедневието. С тях не е нужно допълнително омазняване на съдовете и храната ви няма да залепва.

 • КОЛКО ВРЕМЕ ОТНЕМА СРОКА НА ДОСТАВКА?

  Срокът за доставка е до 3 работни дни (обикновено 24 часа)

   

 • МОГА ЛИ ДА ВЪРНА ИЛИ СМЕНЯ АРТИКУЛ?

  Да, можете да върнете закупен продукт в рамките на 60 календарни дни от получаването му. Връщането е за сметка на клиента, а цената на куриерската услуга за връщане зависи от теглото на продукта, подлежащ на връщане. Повече <<ТУК>>

 • ПОЛУЧИХ ГРЕШЕН/ДЕФЕКТЕН ПРОДУКТ. КАКВО ДА НАПРАВЯ?

  Съжаляваме за допуснатата грешка. Ще приемем продукта обратно, а куриерските разноски по връщането ще са за наша сметка. Необходимо е да изпратите кратко описание на дефекта/грешката на bbqmastersbg@gmail.com. Моля, включете и снимки.

 • КАКВИ МЕТОДИ НА ПЛАЩАНЕ ПРЕДЛАГАТЕ?

  Можете да заплатите поръчката си при получаването им - на куриера, с наложен платеж. Всяка пратка има опция ПРЕГЛЕД преди получаване!