Знаеш ли, че...?

Знаеш ли, че...?

Знаеш ли, че нашите подложки BBQ Masters MESH имат още едно страхотно приложение?


Ето какво ни изпрати нашата дългогодишна клиентка Елена:

"От няколко месеца имам еър фраер. Полезна машинка, но след всяко готвене остава полепнала храна по дъното, която трудно се чисти. Един ден докато гледах мъжа ми как готви на скарата с вашите подложки ми светна... Защо да не пробвам да ги сложа на дъното на фраера. Щом стават на скара защо да не стават и там. Резултата е страхотен. Нищо не залепва на дъното, а почистването е песен. Благодаря ви!"

Оказва се, че освен за скара, фурна, котлони и грил тигани подложките могат да се ползват успешно и в домашния Еър Фрайър.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

BBQ съвети и трикове

BBQ съвети и трикове

Знаеш ли, че...?

Знаеш ли, че...?

Знаеш ли, че...? Знаеш ли, че...? 2022-08-25T14:30:14+03:00 Знаеш ли, че...?

<p><strong><span>Знаеш ли, че нашите&nbsp;подложки&nbsp;<a href="https://bbqmasters.eu/product/nezalepvashcha-podlozhka-za-skara-mesh" target="_blank" rel="noopener" class="ng-scope">BBQ Masters MESH&nbsp;</a>имат още едно страхотно приложение?</span></strong></p> <p><br />Ето какво ни изпрати нашата дългогодишна клиентка Елена:</p> <p>"<em>От няколко месеца имам<span>&nbsp;</span><strong><span>еър фраер</span></strong>. Полезна машинка, но след всяко готвене остава полепнала храна по дъното, която трудно се чисти. Един ден докато гледах мъжа ми как готви на скарата с вашите<span>&nbsp;</span><a href="https://bbqmasters.eu/product/nezalepvashcha-podlozhka-za-skara-mesh" data-link-id="947665305" target="_blank" class="ng-scope" rel="noopener">подложки<span>&nbsp;</span></a>ми светна... Защо да не пробвам да ги сложа на дъното на фраера. Щом стават на скара защо да не стават и там. Резултата е страхотен. Нищо не залепва на дъното, а почистването е песен. Благодаря ви!"</em></p> <p><em><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/11372/files/image/8899.png" width="246" height="289" class="aligncenter" /></em></p> <p><em><span>Оказва се, че освен за скара, фурна, котлони и грил тигани подложките могат да се ползват успешно и в домашния Еър Фрайър.</span></em></p>